Skip to content

CityCat

Att resa bort under en period, stöller oftast kattägaren inför valet att ta med eller lämna katten hemma. 
Här vill vi gärna hjälpa dig. CityCat anpassar sig efter dina behov och tar hand om katten i sin naturliga omgivning där den känner sig trygg och balanserad.

För information och bokning vänligen skicka mail till info@citycat.se 
CityCat
Fördelar med hembesök Skriv ut Skicka sidan
  • Din katt blir inte stressad av ett tillfälligt boende när du reser bort.
  • En del kattägare tar katten med sig när de reser på semester men katter är i högre grad än andra djur bundna vid sin vanliga omgivning och reagerar i allmänhet mycket negativt om man flyttar dem. Ta därför inte med dig katten när du reser såvida du inte är absolut säker på att den lätt anpassar sig till en ny och kanske helt främmande miljö.
  • Ditt hus eller din lägenhet ser inte öde ut vilket gör att inbrottsrisken minskar. Vi vattnar dina blommor, tar hand om posten samt tänder och släcker lampor om så önskas.
  • Vi tar hänsyn till kattens behov såsom särskild diet, mediciner och håller kontakt med dig eller kattens veterinär om så blir nödvändigt.
  • Du kan slappna av med vetskapen om att din katt tas om hand av erfarna personer och samtidigt känner sig trygg i sin naturliga omgivning.
 
Om oss Skriv ut Skicka sidan

Familjeföretag sedan 30 år tillbaka, driver i dagsläget ett hunddagis (CityDoggis) som är beläget några hundra meter från Malmö centralstation. Citydoggis har godkänt tillstånd från Miljöförvaltningen i Malmö och följer Jordbruksverkets riktlinjer och föreskrifter.

Vår målsättning är att ta hand om Era katter i deras egen hemmiljö där de känner sig trygga samt se till att de inte känner sig ensamma under tid då ni själva inte har möjlighet att vara där för dem. Vi skräddarsyr hembesöken efter Era önskemål och ser till så att katten får mat och dryck samt mys och lek för den som vill. Vi erbjuder våra tjänster i malmö området, besök utanför malmö ombesörjes efter särskild överenskommelse. Vi anser oss kunna erbjuda en tryggare lösning än ett kattpensionat då er katt slipper stressas av onödigt miljöombyte.

 
Besökstider Skriv ut Skicka sidan
Våra besökstider är 08:00 - 16:30 måndag - söndag, storhelger eller övriga önskemål enligt separat överenskommelse.
 
Personal Skriv ut Skicka sidan
Vår personal är alla utvalda efter personlig lämplighet och har lång erfarenhet av katter.